20 χρόνια internet!

WEB Solutions

Στην Click Solutions το internet και το internet marketing αποκτά άλλη διάσταση.

Τα πρώτα websites δημιουργήθηκαν το 1993. Σήμερα έχουν καταγραφεί πάνω από 3 δισεκατομμύρια στον παγκόσμιο ιστό. Το νούμερο και μόνο είναι τόσο μεγάλο που σας κάνει να αναρωτιέστε τι πρέπει να έχει το δικό σας website σήμερα για να ξεχωρίσει;

Σίγουρα έναν αξιόπιστο συνεργάτη με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και του marketing που να περάσει την πολυετή εμπειρία στις λύσεις που θα καλύψουν τις δικές σας

ανάγκες. Ναι, εμείς στη click solutions, έχουμε δημιουργήσει πολλούς δικτυακούς τόπους και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για σας.

Υλοποίηση

Σύγχρονο design, responsive και βασισμένο πάνω στις «μόδες» της γραφιστικής σήμερα! Περιεχόμενα, κείμενα και φωτογραφίες με ουσία, που εντυπωσιάζουν και μεταφέρουν την πληροφορία με τον καλύτερο τρόπο! Γιατί η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική!

Απλό και πρακτικό CMS (Content Management System) για να έχετε τον έλεγχο και την ενημέρωση από την επιχείρησή σας, ακόμα και από ανθρώπους που δεν είναι ειδικοί στο internet. Εύκολο, πρακτικό και αποδοτικό e-shop για να δημιουργήσουμε με επιτυχία το νέο σας...

ηλεκτρονικό κατάστημα. Με δυνατότητα σύνδεσης με το ERP και το CRM της επιχείρησής σας για να εξοικονομείτε χρόνο, χρήματα και να μηδενίσετε τα λάθη!

Custom Μade εφαρμογές στα μέτρα και τις ανάγκες σας για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Intranets που αλλάζουν τον παραδοσιακό τρόπο διανομής της πληροφορίας στο εσωτερικό της επιχείρησης και Extranets ή Portals για την ανάπτυξη και υποστήριξη του εξωτερικού επιχειρηματικού δικτύου με ελεγχόμενη πρόσβαση και διανομή της πληροφορίας.

Προώθηση

SEO (Search Engine Optimization) γιατί δεν φτάνει να δημιουργήσουμε ένα καλό website...

πρέπει να το βρουν και οι δυνητικοί μας πελάτες!

Λύσεις αυτοματοποιημένου marketing που έχουν σχεδιαστεί με τον τρόπο που σκέφτεστε για να ρυθμίζετε τις καμπάνιες σας απλά και να αφήνετε τον υπολογιστή να κάνει την δουλειά για εσάς. Συνδυάζοντας όλα τα εργαλεία επικοινωνίας (email, sms, voice broadcasting, fax, social media) σε μια ενιαία πλατφόρμα, έχετε την δυνατότητα να «χτίσετε» μια αυτοματοποιημένη εκστρατεία ώστε το μήνυμά σας να φτάσει με τον σωστό τρόπο, στα σωστά άτομα, τη σωστή στιγμή.

Στην Click Solutions το internet και το internet marketing αποκτά άλλη διάσταση.