Ο κόσμος αλλάζει! Η πρόσβαση στην πληροφορία γίνεται κάθε μέρα και μεγαλύτερη ανάγκη, παρά συνήθεια! Κάθε χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν smart phones και ζουν με αυτά. Ο σύγχρονος άνθρωπος ασχολείται 150 περίπου φορές κάθε μέρα με το smart phone που κρατά στα χέρια του και οι μισοί από αυτούς κοιμούνται μαζί του. 80% των επιχειρηματιών σήμερα χρησιμοποιούν τουλάχιστον ένα mobile application.

Γιατί λοιπόν mobile app?

Ενισχύει πολύ έντονα την εταιρική σας εικόνα!Φτιάχνοντας ένα mobile app για την επιχείρησή σας μπορείτε να

προσεγγίσετε πολύ περισσότερους χρήστες απ΄ ότι με ένα παραδοσιακό website και κυρίως με μεγαλύτερη διεισδυτικότητα!

Ένα mobile app δημιουργεί πολύ πιο ισχυρή σχέση μεταξύ εσάς και του χρήστη μια που η ύπαρξη και μόνο της εφαρμογής στο smart phone του, υπενθυμίζει κάθε μέρα την ύπαρξή της επιχείρηση σας.

Δημιουργεί πιστούς πελάτες και επαναλαμβανόμενες πωλήσεις! Όταν ο χρήστης κατεβάσει την εφαρμογή στη συσκευή του, δύσκολα θα την διαγράψει για να χρησιμοποιήσει την ανάλογη του ανταγωνισμού. Μην ξεχνάτε ότι είναι και

ο μόνος τρόπος για να βρείτε on-the-go καταναλωτές και να τους «τραβήξετε» στην επιχείρησή σας.

Βελτιώνει και αυτοματοποιεί την υποστήριξη των πελατών σας, άρα τη μείωση κόστους για σας αλλά και την υπεραξία στην υπηρεσία που προσφέρετε. Πλέον η ενημέρωση για διαθεσιμότητα προϊόντων ή ακόμα και τα στοιχεία της διεύθυνσής σας είναι εύκολα προσβάσιμα από τους πελάτες χωρίς καν τη δική σας εμπλοκή.

Είναι ο καλύτερος τρόπος, αξιοποιώντας την τεχνολογία PUSH να ενημερώνετε με πολύ υψηλό βαθμό επιτυχίας τους πελάτες σας για νέα προϊόντα και

υπηρεσίες.

Κάθε μέρα «κατεβάζονται» πάνω από 100 εκατομμύρια mobile Apps σε ανάλογες συσκευές σε όλον τον κόσμο.

100.000.000 χρήστες είναι έτοιμοι να κατεβάσουν και τη δική σας εφαρμογή!

Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξετε την δική σας εταιρική εφαρμογή για έξυπνες συσκευές; Στην CLICK SOLUTIONS έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τη δημιουργήσουμε και για την δική σας επιχείρηση με πολλαπλά οφέλη.

Κάντε σήμερα λοιπόν το βήμα, εισέλθετε στον νέο κόσμο του mobile app!

MOBILE APP Solutions

Όλος ο κόσμος στην παλάμη μας!