Ώρα να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας
με τους πελάτες σας!

CRM Solutions

Κάθε επιχείρηση ελπίζει να βρει ένα συνεργάτη στο τμήμα πωλήσεων που θα προσελκύσει και θα κερδίσει νέους πελάτες, θα διατηρήσει αυτούς που η επιχείρηση ήδη έχει αλλά και θα δελεάσει πρώην πελάτες να επιστρέψουν. Ο καθένας, θα ονειρευόταν ο συνεργάτης αυτός να μπορεί να μειώσει το κόστος του μάρκετινγκ αλλά να βελτιώσει και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών.

Οι επιχειρήσεις Leader … δεν ονειρεύονται!

Έχουν ξεπεράσει τους ανταγωνιστές τους έχοντας εφαρμόσει μια πελατοκεντρική

προσέγγιση που τους ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Μια πελατοκεντρική προσέγγιση η οποία στηρίζεται σε μια ευρέως εφαρμοσμένη στρατηγική για την διαχείριση των πελατών τους και των προοπτικών πωλήσεων, την Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (CRM). Περιλαμβάνει χρήση λογισμικού για να οργανώσει, αυτοματοποιήσει και συγχρονίσει διεργασίες πωλήσεων, αλλά και αυτές που αφορούν το μάρκετινγκ, την εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη.

Οι πελάτες αντιμετωπίζονται ενιαία. Όποιος και αν μιλήσει μαζί τους έχει μια συνέχεια, μια

που όλο το ιστορικό επαφών καταγράφεται και δεν απαιτείται από τον πελάτη να εξηγεί κάθε φορά τις προηγούμενες ενέργειες και επαφές του με την επιχείρηση. Αλλά και η επιχείρηση έχει πλήρη εικόνα των πελατών ακόμη και όταν κάποιος πωλητής αποχωρήσει. Όλη η πληροφορία της ανήκει!

Πλέον η διαχείριση των προωθητικών ενεργειών (καμπάνιες) γίνεται εύκολα και οι λειτουργίες Marketing, Πωλήσεων και Παραγγελιών αυτοματοποιούνται. Η επιχείρηση μπορεί να πραγματοποιεί στοχευμένες και εξειδικευμένες καμπάνιες με σκοπό το cross-selling και το up-selling,

να αναλύει τη συμπεριφορά των πελατών της, να αποφασίζει και να προβλέπει με σκοπό την αύξηση της πιστότητας και των κερδών της.

Η Click Solutions μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να εφαρμόσει με επιτυχία ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, μετατρέποντας την στην πιο πελατοκεντρική της εκδοχή.

Με τη βοήθεια της Click Solutions, θα είστε ένα βήμα πιο κοντά στους πελάτες σας, και σίγουρα πολλά βήματα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.